Kérdése van?
Tel: 06 70 607 4747 H-P: 10:00 - 18:00
Ingyenes szállítás
0 Ft szállítási díj minden termékre!
Az Ön kosara üres.
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Tanúsítványok:

I. osztályú

ALOE VERA

TERMÉKEK

Lily of the desert

Aloe Vera gel products

Nemzetközi

Aloe Tudományos Tanács ajánlásával


Szavazás
Milyennek találja webáruházunk akciós ajánlatait?
Nagyon jók, vásárolni is fogok Önöknél.
Kedvezőek, később visszatérek.
Szokásos árak, meggondolom a vásárlást.
Nem nyertek meg az árak, nem is Önöknél vásárolok.
Bejelentkezés
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

Akupunktúra és akupresszúra:

Az egészség egyik kulcsa, hogy a qi mindig szabadon áramolhassék a testen keresztül. Az akupunktúra, és ennek masszírozással végzett változata, az akupresszúra célja az, hogyfelszabadítsák a megrekedt vagy pangó qit.

A testen több mint ezer akupont található, amelyeknek stimulálása elősegíti a qi áramlását. Amikor a szakember speciális tűt szúr ezekbe a pontokba, ezáltal szabályozza az áramlást, s így helyreállítja az egészséges állapotot. Hogy éppen mely pontokat szemel ki, az egyaránt függ a diszharmónia helyétől, illetve attól, hogy milyen módon kívánja szabályozni az orvos a qi áramlását. Az akupontokba hatoló tűnek egyáltalán nem szabad fájdalmat keltenie, legfeljebb egy enyhe szúrást, amikor a tű a bőrön áthalad. elviselhetetlenek lennének, akár azért, mert a betegség alapvető okát nem érintik, s így ez mindenfajta kezelés ellenére is megmarad, sőt erősödik. A keleti orvoslás szerint azonban a tünetek enyhítése csupán másodlagos jelentőségű a probléma gyökerének, a testi egyensúly megbomlásának kezelése mellett.

Az akupunktúrás tű kb. 5-6 millimétertől 5 centiméteres vagy annál nagyobb mélységig hatolhat be, számos tényezőtől, így a beteg testméreteitől illetve a kezelt testrésztől függően. A tű néhány másodperctől akár egy órán át is bennmaradhat; az átlagos kezelés időtartama kb. húsz perc. A tűszúrásos kezelés moxa-égetéssel is párosulhat, amely felmelegíti és túnusba hozza a test qijét: ilyenkor a fekete ürömből készült moxát felmelegítve közvetlenül a megfelelő akupontra helyezik.

Egyes történészek úgy vélik, hogy a kínaiak már az akupunktúra feltalálása előtt ismerték a moxa-égetés technikáját. Észak-Kínában a tábortüzek mellett melegedve jöttek rá, hogy a meggyújtott, majd a test fájó pontjára helyezett ágak, füvek és levelek csökkentik a fájdalmat. A mai kínai orvos a moxa szorosan összetekert leveleit meggyújtva annak izzó végét a kezelni kívánt pont fölé tartja. Az égő növény energiája a test felszínén át az akupontba hatol, majd onnan tovább halad a kezelni kívánt szervekhez és szövetekhez.

Mint neve is mutatja, az akupresszúrás kezelés az akupontok kézzel és tenyérrel történő masszírozását jelenti.

Cimkék: Akupunktúra, Akupresszúra
Hozzászólás a bejegyzéshez:
Név*:
E-mail*:
Webcím:
Szöveg:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*:

Bemutatkozás

A Lily of the Desert cég az USA-ban az Aloe Vera termékek legnagyobb minősített termelője, a belőle készült ivólé, zselé és bőrápolószer feldolgozója és forgalmazója. Cég  eme termékeit immár több mint 40 éve forgalmazza az exkluzív biotermékeket árusító szaküzletekben a világ minden táján. A Lily of the Desert az Aloe Vera növényből készült bio készítmények vezető gyártója, az Amerikai Egyesült Államokban 53 %-os piaci részesedéssel rendelkezik.

Elérhetőségek

ALOE VERA WEBÁRUHÁZ
1107 Budapest, Mázsa u 9
Telefon:06706074747
E-mail: info@aloeverawebaruhaz.hu
aloeverawebaruhaz.hu - ALOE VERA WEBÁRUHÁZ - Dányádi Mihály Gábor e.v kisadozó - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben