Kérdése van?
Tel: 06 70 607 4747 H-P: 10:00 - 18:00
Ingyenes szállítás
0 Ft szállítási díj minden termékre!
Az Ön kosara üres.
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Tanúsítványok:

I. osztályú

ALOE VERA

TERMÉKEK

Lily of the desert

Aloe Vera gel products

Nemzetközi

Aloe Tudományos Tanács ajánlásával


Szavazás
Milyennek találja webáruházunk akciós ajánlatait?
Nagyon jók, vásárolni is fogok Önöknél.
Kedvezőek, később visszatérek.
Szokásos árak, meggondolom a vásárlást.
Nem nyertek meg az árak, nem is Önöknél vásárolok.
Bejelentkezés
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

Környezetszennyezés :

Környezetszennyezés, környezeti ártalmak

Mivel szervezetünk szoros kapcsolatban van környezetével, annak milyensége nem lehet közömbös számunkra. Egy ország környezeti állapotával szorosan összefügg lakosságának egészsége.
Nézzünk csak körül magunk körül!

Víz

Szervezetünk legfontosabb alkotóeleme az egyszerû H2O. Az ivóvizünkben viszont rengeteg olyan mérgezõ vegyület van, (talajszennyezés, ipari szennyvíz) amit sem kimutatni, sem kivonni nem tudnak. A klórozás a víz fertõtlenítésének elavult módszere. A klór a vízben megmaradt szerves hulladékokkal reakcióba lépve trihalometánt képez, ami közismerten rákkeltõ.
Levegõ
Magyarország területének 4%-án a levegõ súlyosan szennyezett. Itt él a lakosság 29%-a. A legtöbb gondot a közlekedési eredetû légszennyezettség okozza, gondoljunk a csúcsforgalomra, a közlekedési dugókra. Budapesten él az ország lakosságának egy ötöde, és itt halmozódik fel a légszennyezettség 25%-a.
Talaj
A mûtrágyázás elterjedésével háttérbe szorult a szerves anyagok visszajuttatása, egyre csökken a talaj ásványanyag tartalma, de annál több gyomirtó és permetszer kerül bele.
Élõvilág
Érzékeny jelzõje környezetünk változásainak. Magyarországon az utóbbi 200 évben 40 növény és 53 állatfaj pusztult ki.
A káros anyagok hatásaként, a fokozott UV sugárzás, a stressz miatt szabad gyökök (agresszív oxigénmolekula) keletkeznek, amelyek sejtkárosító hatása ma már nem vitatott. Ezek gyulladást, allergiát, a genetikai kód megváltozását okozhatják, amik következményei beláthatatlanok. 
Azért nem kell teljesen elkeseredni. A legtöbb, amit tehetünk egészségünkért, ha megfelelõ minõségû táplálékkiegészítõket fogyasztunk, és rendszeresen méregtelenítjük szervezetünket.

Cimkék: környezetszennyezés
Hozzászólás a bejegyzéshez:
Név*:
E-mail*:
Webcím:
Szöveg:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*:

Bemutatkozás

A Lily of the Desert cég az USA-ban az Aloe Vera termékek legnagyobb minősített termelője, a belőle készült ivólé, zselé és bőrápolószer feldolgozója és forgalmazója. Cég  eme termékeit immár több mint 40 éve forgalmazza az exkluzív biotermékeket árusító szaküzletekben a világ minden táján. A Lily of the Desert az Aloe Vera növényből készült bio készítmények vezető gyártója, az Amerikai Egyesült Államokban 53 %-os piaci részesedéssel rendelkezik.

Elérhetőségek

ALOE VERA WEBÁRUHÁZ
1107 Budapest, Mázsa u 9
Telefon:06706074747
E-mail: info@aloeverawebaruhaz.hu
aloeverawebaruhaz.hu - ALOE VERA WEBÁRUHÁZ - Dányádi Mihály Gábor e.v kisadozó - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben