Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Tanúsítványok:

I. osztályú

ALOE VERA

TERMÉKEK

Lily of the desert

Aloe Vera gel products

Nemzetközi

Aloe Tudományos Tanács ajánlásával


Szállító partnerünk:
Szavazás
Milyennek találja webáruházunk akciós ajánlatait?
Nagyon jók, vásárolni is fogok Önöknél.
Kedvezőek, később visszatérek.
Szokásos árak, meggondolom a vásárlást.
Nem nyertek meg az árak, nem is Önöknél vásárolok.
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.
Bankkártyás fizetés

Betegségek okai

Dr Vereczky Zsuzsanna az aloérol, 2010. 05. 17.

Miért vagyunk betegek?


Lehet, hogy furcsának tűnik amit most mondok, de a betegségeknek többnyire lelki okai vannak. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen állapotban van a tested, amit stressz ér. A jelenlegi civilizációs körülményeink nem igazán kedveznek az egészségünknek.

Testünk állapotát elsősorban az határozza meg, hogy mit eszünk. Sajnos napjainkban már nem válik be a régi elcsépelt szöveg, miszerint a magyarok túl sok zsíros, fűszeres ételt esznek és ez a bajok eredete, és sok zöldséget, gyümölcsöt kell enni, és akkor minden rendben lesz. Nem. Ha sok zöldséget és gyümölcsöt eszel, az egy fokkal jobb, mint az, ha főleg zsíros húsokat falnál, de számíthatsz betegségekre, csak másfélékre mint a húszabálók.

Mi a baj a zöldségekkel, gyümölcsökkel?

A probléma gyökere a talajban van, meg a növényé is, csakhogy a talajból hiányzik egy csomó dolog, úgymint ásványi anyagok, amikre a növény is meg Te is számítasz. Hova lettek?

Amikor az ember úgy gondolja, hogy okosabb, mint a természet, súlyos baklövéseket követhet el. Ilyen volt a műtrágyázás bevezetése. A II. Világháború után piac nélkül maradtak a lőszergyárak, amik átálltak műtrágyagyártásra. Egy jó kis kampányhadjárat révén sikerült meggyőzni a gazdákat, hogy ez mennyivel jobb, olcsóbb, egyszerűbb. Tény, hogy két-háromszor akkorára nőtt a krumpli, mint azelőtt és örültek a gazdák, de a szerves trágyázás mellőzése miatt elszegényedett a talaj ásványi anyagokban, nyomelemekben. Így ezek a növényeinkből is meg a szervezetünkből is hiányoznak.

A gödöllői agráregyetem vizsgálati eredményei 1966-1990 Magyarországon

Mikroelem** tartalom

 

Csökkenés

Maradt

Búza

50,00%

50,00%

Árpa

62,30%

37,70%

Kukorica

81,40%

18,60%

Répafélék

25,00%

75,00%

 

 

 

Vitamintartalom

 

Csökkenés

Maradt

Borsó

53,30%

46,70%

Tej

95,00%

5,00%

Káposzta

95,00%

5,00%

Sárgarépa

40,00%

60,00%

**ásványi anyag és nyomelem

 

Viszont vannak a talajban olyan anyagok is, amik bekerülnek a növénybe, de Neked semmi szükséged rájuk, úgymint gyomirtó- és permetszerek. A növény se tud ellenálló lenni a kártevőkkel szemben és vitaminokat sem tud előállítani, ha nem kapja meg az egészséges fejlődéséhez szükséges tápanyagokat. Ezért kényszerült rá a mezőgazdaság a növényvédő szerek használatára. Ez önmagában a vegyiparnak se rossz, csak Neked, aki évente tetemes mennyiséget eszel belőlük akarva akaratlan.

Aztán jön az élelmiszeripar

A már eleve tápanyagszegény, vegyszerekkel dúsított se íze, se szaga alapanyagból megpróbál gusztusos, ízletes terméket előállítani, hogy hajlandó legyél érte pénzt adni. Teszi mindezt újabb vegyi anyagok felhasználásával, azaz tartósítószerekkel, színezékekkel, ízfokozókkal, aromákkal. Ezek az E betűsök.

Környezeti ártalmak

Szennyezett a talaj, a viz a levegő. Elvékonyodott az ózonréteg. Mindenféle sugárzás éri a testünket, amit észre se veszünk. Felfokozott az élettempó, nagy a létbizonytalanság, félelmet kelt, ahová csak nézel. Mindez stresszt okoz a testedben, ami fokozza a káros oxigén-szabadgyökök felszaporodását. Ezek a szabadgyökök sejtmagkárosítók lehetnek, ami növeli a daganatok előfordulásának kockázatát. 
Na most jól megnyugtattalak, ugye?

Lehet a civilizációs ártalmak ellen tenni valamit?!

Nyugi, lehet. A Magasságos Természet gondoskodott Rólad. Itt van, csak nyújtsd ki érte a kezed. Aloe Vera. Évezredek óta ismert gyógynövény azokon a vidékeken, ahol őshonos. A pozsgás növények között a liliomfélékhez tartozik. Vastag húsos leveleinek belsejében található zselés anyag a gyógyhatású. Volt vele egy kis probléma, méghozzá az, hogy a levélből kikerülve, a levegő oxigénjével érintkezve kedvező tulajdonságait néhány órán belül elveszíti. Ezért volt ismert régóta ott, ahol őshonos, mert frissen tudták felhasználni. Most van egy rossz hírem. Magyarországon nem terem meg. Van egy jó hírem is. Él egy amerikai ember közöttünk, aki pénzt, energiát, gondoskodást nem sajnálva kifejlesztetett egy stabilizációs eljárást, aminek eredményeképp az Aloe Vera jótékony hatású nedve bárki számára hozzáférhető.

Az Aloe Vera hatásai az emberi szervezetre

Kiemelkedő a sejtregeneráló hatása.

Ebből származik az, hogy a bőrünkre gyakorolt egyedüli hatása közismert. Kiválóan használható kozmetikai célokra ránctalanító, bőrmegújító, fiatalító hatása miatt. A regeneráló, sebgyógyító hatása rendkívül jól érvényesül sérülések esetén, legyen a kiváltó ok égés, vágás, horzsolás, harapás, műtét vagy bármi.

Hámsejtek a testünk belsejében is vannak. 

Ezek borítják üreges szerveink belső felületét. Az Aloe sejtmegújító hatása belsőleges fogyasztás esetén is érvényesül. Ezért vált be kiválóan gyomorfekély, a vastagbél fekélyes, gyulladásos elváltozásai, székrekedés esetén.

Immunrendszerre kifejtett jótékony hatása is a vékonybélben zajlik.

Enzim és rosttartalma révén megtisztítja a vékonybél felszívó felszínét. A kesztyűujj-szerűen kidomborodó bélbolyhocskák közül eltávolítja az oda letapadt zsírban oldott vegyszermaradványokat. Ezáltal a vékonybél felszívó felszíne visszanyeri eredeti nagyságát. Ezt a hatást még ez idáig semmilyen más gyógynövény esetében nem tapasztalták meg, nincs más tisztító kúra, ami ilyen kíméletesen és hatékonyan meg tudná tisztítani a vékonybél felszívó felszínét. Mivel az immunrendszerünk sejtjeinek kb. 70 %-a a belek falában található, az Aloe közvetlenül el tudja látni az immunsejteket a benne található tápanyagokkal. Így helyzetbe hozza az immunrendszert, hogy hatékonyabban működhessen.

A tisztítás megtörténte után regenerálja a felszívóhám esetleges sérüléseit.

Ezzel megakadályozza olyan anyagok felszívódását, amelyeket az immunrendszer idegenként ismerne fel. Ez a hatás az ételallergiák megelőzéséért és kivédéséért felelős.
Az Aloe enzimtartalma révén tökéletesíti a fehérjék emésztését és ezáltal is akadályozza az immunrendszer számára idegen fehérjedarabkák keringésbe jutását. Ennek köszönhető, hogy az Aloe hatékonynak bizonyult egyes izületi elváltozásokban és autoimmun betegségekben.

Méregtelenítés

Az aloe kiváló májsejtregeneráló hatása révén segíti a szervezetet megszabadulni a felesleges vegyszermaradványoktól, mivel javítja a máj és a vese méregtelenítő működését.

Összefoglalva,
az Aloe pótolja azokat a tápanyagokat, amik az élelmiszereinkből hiányoznak, és segít megszabadulni a felesleges vegyszermaradványoktól. Ha megadod a testednek mindazt, ami az egészséges működéséhez kell, akkor tud egészségesen működni. Jobb lesz az erőnléted, ellenálló képességed, munkabírásod, pihentetőbb az alvásod.

Jó egészséget és hosszú, boldog, tartalmas életet kívánok Neked sok szeretettel!

Dr Vereczky Zsuzsanna

 

Fontos figyelmeztetés!

Az Aloe Vera, bár vannak, akik csendes gyógyítónak nevezik, nem helyettesíti az orvos munkáját. Nagyon fontos, hogy elmenj orvoshoz, ha betegnek érzed magad, hogy meg tudja állapítani, hogy mi az elváltozás a testedben. Fogadd meg a tanácsait, és szedd be az általa felírt gyógyszereket. Ha mindezeken túl vagy, akkor nyúlhatsz az Aloéhoz kiegészítésképpen.

Az Aloe elsősorban megelőzésre való. Ha beteg vagy, akkor is érdemes használni, mert lerövidíti a gyógyulási időt, csökkenti a gyógyszerek káros mellékhatásait. Ha olyan betegséged van, amire az orvos azt mondja, hogy hát ezt meggyógyítani nem lehet, csak kezelni és ezzel sajnos együtt kell élni, akkor ebbe ne nyugodj bele. Az Aloe rendszeres és kitartó használatával elérheted, hogy a gyógyszeradagokat jelentősen csökkentheted az orvosod tudtával és beleegyezésével, illetve akár el is hagyhatod, ha a doki is úgy látja jónak. Ha látja rajtad a javulást, bele fog egyezni, mert ő is tudja, hogy a gyógyszerek ártalmasak is lehetnek, és ő nem akar Neked rosszat.


Cimkék:betegségek okai, táplálékaink, élelmiszeripar, környezeti ártalmak, Aloe hatásai

A bejegyzés eddigi hozzászólásai:

Tisztelt Tilla52!
Sajnos nem tudunk segíteni, kérem a kezelőorvosával konzultáljon vagy természet gyógyásszal.
Üdvözlettel:
Aloe Vera Webáruház
2012.03.22. 09:48
PAJZSMIRIGYRÁK MIATT A pajzsmirigyem eltávolítva.még van maradék pm.,ezért izotópkezelés ,már volt de még lesz is 1.Ez pusztítja el a maradékot.L tiroxint szedek.
Az aloe vera serkenti-e a pajzsmirigymüködést?mert ha igen nem szedhetem,különben igen. köszönettel:tilla
Kedves Molnár Anikó!
A Lip Balm termékből még van pár darab, ezeket ajándékba szoktuk küldeni más rendelések mellé. Önállóan nem kaphatóak az ingyenes szállítás miatt. Kereskedői ára 1200 Ft. Amennyiben a szállítási díjat kifizeti, ami 1300 Ft, úgy tudunk Önnek küldeni egyet, de akkor már javasolnám, hogy rendeljen mellé egy 1 literes Aloe Vera natúr gélt, akkor ingyenesen kiszállítjuk. Ajándékba akkor tudjuk küldeni a Lip Balm-ot, ha legalább 3 palack Aloe Verát rendel.
További kérdésével hívja ügyfélszolgálatunkat a 06/30/712-5316 számon.
Üdvözlettel:
Aloe Vera Webáruház
Molnár Anikó
2012.03.19. 13:37
Tisztelt Aloe Vera Webáruház!

Érdeklődni szeretnék, hogy az alábbi "Lili of the desert"-es ajakápoló kapható lesz Önöknél?
http://www.lilyofthedesert.com/our_products/item/aloe-vera-lip-balm/41

Előre is köszönöm.


Kedves Tóth Tamásné!
Terhesség, szoptatás alatt is szedhető, mellékhatása nincs. Teljesen természetes alapú vitamin kombináció lényegében. Jótékony hatását annak köszönheti, hogy 200-nál is több összetevőből áll (vitaminok, enzimek, ásványi anyagok, aminosavak). Ezek mindegyike a szervezet optimális működéséhez szükségszerűek, melyet csak kívülről tudunk bejutatni a szervezetbe. Ez a kombináció, teljesen szinergikus kapcsolatban van a szervezet igényével, ezért tud annyira hatékony lenni az Aloe Vera. A gyógyszerek mellékhatásait és adagolásuk mennyiségét többnyire csökkentheti, ezt kutatások igazolják. Gyógyszerrel együtt szedve, nem okozhat negatív melléktüneteket. Akut probléma esetén, nem helyettesíti a gyógyszer szedését, azonban az Aloe Vera fogyasztásával a betegségek lefolyása lerövidülhet, esetekben megelőzhetőek.
Üdvözlettel:
Aloe Vera Webáruház
Tóth Tamásné
2012.01.11. 20:59
Terhesség,szoptatás alatt szedhető a gél?Pajzsmirigy betegségre gyógyszert szedek,hatását befolyásolja a gél szedése?
Tudomásom szerint javasolják látásproblémákra, sajnos a törvények miatt ezt nem szabad leírni. A terméket mi nem forgalmazzuk, az a Forever Living Product MLM cég terméke. Van egy visszatérő partnerünk aki BIO aloe Vera gélünket használja erre a célra, szemcseppként. Ezt számára az orvos javasolta nem mi.
Czirák Mihály
2011.01.29. 11:13
Érdeklődödőm,hogy az ALOE AKTIVATOR
használható e látásjavitásra

Hozzászólás

Webáruház értékelés

aloeverawebaruhaz.hu

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.
VÁRJON!
Vásároljon olcsóbban a következő kuponnal. 13000 Ft feletti vásárlásnál váltható be!
1000 Ft kupon
KUPONKÓD: A180509
Popup