Kérdése van?
Tel: 06 70 607 4747 H-P: 10:00 - 18:00
Ingyenes szállítás
0 Ft szállítási díj minden termékre!
Az Ön kosara üres.
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Tanúsítványok:

I. osztályú

ALOE VERA

TERMÉKEK

Lily of the desert

Aloe Vera gel products

Nemzetközi

Aloe Tudományos Tanács ajánlásával


Szavazás
Milyennek találja webáruházunk akciós ajánlatait?
Nagyon jók, vásárolni is fogok Önöknél.
Kedvezőek, később visszatérek.
Szokásos árak, meggondolom a vásárlást.
Nem nyertek meg az árak, nem is Önöknél vásárolok.
Bejelentkezés
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

Az omega-3 zsírsavak története és biológiai jelentőségük:

Bár az omega-3 zsírsavak már 1930 óta úg ismertek mint nélkülözhetetlen anyagok a normális fejlődéshez és az egészség megőrzéséhez, mégis 1990 óta egyre nagyobb figyelmet kap, hiszen ekkoriban bizonyították számos egészségre gyakorolt jótékony hatását. 

Leginkább a hosszú láncú EPA és DHA omega-3 zsírsavak egészségügyi előnyeit ismerjük. Ezeket az előnyöket a tudósok akkor fedezték fel, mikor vizsgálatokat végeztek az 1970-es években a grönlandi inuit törzs lakói között. Ez a népcsoport nagy mennyiségű tengeri halat fogyaszt és gyakorlatilag nem ismerik a szív- és érrendszeri megbetegedéseket. A tudósok arra jutottak, hogy a  nagmértékű omega-3 zsírsav fogyasztása csökkenti az trigliceridek számát, a szívritmust és a vérnyomást normalizálja és csökkenti az érelmeszesedés kockázatát is.

Az omega-3 zsírsavak története és biológiai jelentőségük

omega3

2004. szeptember 8-án az US Food and Drug Administration szervezete az EPA és a DHA zsírsavaknak “minősített egészséges termék” jelzést adta, amely kimondja, hogy a kutatások kimutatják, hogy az EPA és a DHA omega-3 zsírsavak csökkentik a koszorúér betegségek kockázatát. 

A kanadai kormány is felismerte az omega-3 zsírsavak fontosságát: azt állították, hogy ezek a zsírsavak az agy, a szem és az idegek normális fejlődését biztosítja.

Az esszenciális zsírsavak akkor kapták meg nevüket, mikor a kutatók megállapították, hogy ezek a zsírsavak létfontosságúak a normális növekedéshez a fiatal gyermekek és állatok esetében. Az omega-3 zsírsavakaban gazdag étel hozzájárul a normális növekedéshez és a későbbiekben az egészséges élethez. 

A kutatók azt is megállapították, hogy az omega-6 zsírsavaknak is nagy szerepe van a növekedésben. Azonban ezek a zsírok inkább a bőr épségét, a jobb vesefunkciókat és a biztonságos szülést biztosítják. ezért a kutatók figyelmüket az omega-6 zsírsavakra fordították és csak az utóbbi évtizedben került újra az omega-3 zsírsav is a figyelem középpontjába.

1964-ben kiderült, hogy a juh szöveteiben olyan enzimek találhatóak, melyek omega-6 zsírsavakat állítanak elő, hogy felgyorsítják az egyes gyógyulási folyamatokat a traumatizált és fertőzött szövetekben. 1979-ben felfedezték az eikozaidokat: ezek az anyagok fontos biológiai funkciót látnak el - például részt vesznek az anyagcserében. Viszont ha túlszaporodnak a szervezetben, akkor káros hatással is lehetnek testünkre. Azonban az omega-3 zsírsavak képesek visszaszorítani az eikozaidokat a normális tartományba.

Tehát: az omega-6 zsírsavak is fontosak a szervezet számára, de arra figyelnünk kell, hogy több omega-3 zsírsavat fogyasszunk

AJÁNLOTT TERMÉK: http://aloeverawebaruhaz.hu/termek/omega_3-6-9__ajandek_omega_3.html

forrás: omega3.info.hu

Hozzászólás a bejegyzéshez:
Név*:
E-mail*:
Webcím:
Szöveg:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*:

Bemutatkozás

A Lily of the Desert cég az USA-ban az Aloe Vera termékek legnagyobb minősített termelője, a belőle készült ivólé, zselé és bőrápolószer feldolgozója és forgalmazója. Cég  eme termékeit immár több mint 40 éve forgalmazza az exkluzív biotermékeket árusító szaküzletekben a világ minden táján. A Lily of the Desert az Aloe Vera növényből készült bio készítmények vezető gyártója, az Amerikai Egyesült Államokban 53 %-os piaci részesedéssel rendelkezik.

Elérhetőségek

ALOE VERA WEBÁRUHÁZ
1107 Budapest, Mázsa u 9
Telefon:06706074747
E-mail: info@aloeverawebaruhaz.hu
aloeverawebaruhaz.hu - ALOE VERA WEBÁRUHÁZ - Dányádi Mihály Gábor e.v kisadozó - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben