Kérdése van?
Tel: 06 70 607 4747 H-P: 10:00 - 18:00
Ingyenes szállítás
0 Ft szállítási díj minden termékre!
Az Ön kosara üres.
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Tanúsítványok:

I. osztályú

ALOE VERA

TERMÉKEK

Lily of the desert

Aloe Vera gel products

Nemzetközi

Aloe Tudományos Tanács ajánlásával


Szavazás
Milyennek találja webáruházunk akciós ajánlatait?
Nagyon jók, vásárolni is fogok Önöknél.
Kedvezőek, később visszatérek.
Szokásos árak, meggondolom a vásárlást.
Nem nyertek meg az árak, nem is Önöknél vásárolok.
Bejelentkezés
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

Aloe a rák ellen:

Anekdotikus bizonyíték mindig is létezett arról, hogy az aloe vera gyógyítja a rákot. Az aloe verához kapcsolódó tudományos körök azon töprengenek, hogy az aloe vera-termékek rákellenes tulajdonságainak kulcsa vajon a növény aminosav-tartalma-e.

Az a tény, miszerint az aloe vera ellátja a szervezetet az új sejtek felépítéséhez szükséges elemekkel, és a növény enzimösszetétele alapján az aloe vera megelőzheti a daganatos sejtek kialakulását, fejlődését. 
Ebből a szempontból érdekes lehet a növény fitokémiai összetétele is. Két fitokémiai anyagról, melyek általában a legtöbb Aloe Vera-kivonatban megtalálhatók, az Alokutin A-ról és B-ről is kimutatták, hogy megcélozzák a ráksejteket, de a pontos útjuk még nem teljesen ismert. Az Alokutin A és B hat a nyirok- és immunrendszerre, talán így segítve a rákellenes folyamatot. Az világos, hogy a belsőleg szánt aloe vera-termékek - mint például az iható gél, juice és kapszula - rendszeres fogyasztása segít a szervezetnek améregtelenítésben, megelőzi az oxidáló reakciókat (szabad gyökök), melyek előidézhetnek olyan betegségeket, mint a rák.

Az Aloe Vera regenerálja a szöveteket a sejtek normális fejlődési ütemében. 
Az Aloe Vera titka: összetevőinek titokzatos kölcsönhatása. Az Aloe Vera tulajdonképpen olyan adaptogén, mint a ginzeng. Egy szovjet kutató, Breckham szerint "adaptogén" az olyan növény, melynek szabályozó hatása van a szervezetre, segíti azt a stresszhez vagy bármilyen más nehéz helyzethez alkalmazkodni. Azzal, hogy szabályozza az immunrendszer funkcióit, kezeli a szervezet beteg részeit, szerveit.

Az adaptogének csak akkor hatnak, amikor kell és csak ott, ahol szükség van rájuk. Ha nincs szükség rájuk, inaktívak maradnak, de csak látszólag, mert az immunrendszert lassan, de biztosan akkor is erősítik. Az Aloe Verának mindenre kiterjedő, bonyolult, lassú és néha szinte észrevehetetlen hatása van (éppen ezért hívják "csendes gyógyítónak"). A kevésbé "diktatórikus", "alternatív" gyógyszerek elsősorban az egész szervezetre ható "territórium gyógyszerek". Tisztelik a biológiai territóriumunkat, szervezetünket. Ahelyett, hogy a felbukkanó rendellenességgel agresszívan szállnának szembe, inkább gyengéden javítják, és egyensúlyba hozzák a territóriumunkat.

Aloe Vera-kutatók egy csoportja bejelentette, hogy az Alokutin A és B az immunrendszer azon részét aktiválja, amely a vírusok ellen hat. E szerint a bejelentés szerint az aloe vera-termékek fogyasztása segíthet megelőzni a vírusos fertőzéseket és fellépni a vírusok ellen. Ugyanez az immunfolyamat játszódik le az allergiák esetében, így azoknak a jelentéseknek, melyek arról számolnak be, hogy az aloe vera-termékek rendszeres fogyasztása megfékezi az allergiát, van tudományos alapja.

Cimkék: rák megelőzése
A bejegyzés eddigi hozzászólásai:
1. fazekas tibor: (2010.10.09. 19:13)
A fenti tanulmány ha hiteles, abban az esetben az orvos biztosan kiírja receptre.
Vagy nem?
Miért?
Érdemes elgondolkozni a kérdésen?
Hozzászólás a bejegyzéshez:
Név*:
E-mail*:
Webcím:
Szöveg:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*:

Bemutatkozás

A Lily of the Desert cég az USA-ban az Aloe Vera termékek legnagyobb minősített termelője, a belőle készült ivólé, zselé és bőrápolószer feldolgozója és forgalmazója. Cég  eme termékeit immár több mint 40 éve forgalmazza az exkluzív biotermékeket árusító szaküzletekben a világ minden táján. A Lily of the Desert az Aloe Vera növényből készült bio készítmények vezető gyártója, az Amerikai Egyesült Államokban 53 %-os piaci részesedéssel rendelkezik.

Elérhetőségek

ALOE VERA WEBÁRUHÁZ
1107 Budapest, Mázsa u 9
Telefon:06706074747
E-mail: info@aloeverawebaruhaz.hu
aloeverawebaruhaz.hu - ALOE VERA WEBÁRUHÁZ - Dányádi Mihály Gábor e.v kisadozó - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben